Start Blazersklas Excelsior Zeilberg

Nieuwe blazersklas van start bij Excelsior Zeilberg!

Binnenkort gaat Muziekvereniging Excelsior Zeilberg van start met een nieuwe blazersklas. Het is een nieuw initiatief in samenwerking met muziekschool 040.

Doe als volwassene wat je eigenlijk altijd al wilde doen: muziek maken! Natuurlijk waren er 1001 redenen om er niet eerder mee te beginnen. Maar de blazersklas voor volwassenen geeft je nu de kans om dit alsnog te doen. Of heb je in het verleden al muziek gemaakt maar is dit op een lager pitje komen staan, dan is nu kans hier!

Want samen met “lotgenoten” gaan we helemaal onderaan de muzikale ladder beginnen. Enige muzikale voorkennis mag maar is niet perse nodig. Spelenderwijs leer je het notenbeeld en kom je alles te weten over het instrument en de muziek. Mocht je al over enige muzikale ervaring beschikken dan wordt daar op aangesloten.

Tijdens de eerste les maak je kennis met de verschillende instrumenten waaruit gekozen kan worden. Het instrument van jouw keuze krijg je dan 10 weken mee naar huis om te kunnen oefenen. Aan het einde van de 10 lessen geven we een uitvoering voor familie, vrienden en kennissen. Daarna kijken we of het voor jou leuk genoeg is om de klas te vervolgen. De instrumenten die je kunt kiezen zijn: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone en tuba. In overleg zijn de hobo en Bas-tuba ook mogelijk.

Bij voldoende aanmeldingen starten we eind september. De lessen zijn op donderdagavond van 1830 tot 19.30 uur in basisschool De Hasselbraam aan de Torteltuin 2 in Deurne. Aanmelden en/of informatie opvragen doe je door een email te sturen naar algemeen@excelsiorzeilberg.nl

Het lesgeld bedraagt € 100,- voor de eerste 10 lessen inclusief het instrument en het lesmateriaal.

De lessen worden gegeven door Roger Cobben van 040muziek. In overleg met hem kan er ook altijd gekeken worden naar een individuele aanpak wanneer daar behoefte aan is. Wanneer je de muzikale ladder verder beklimt biedt de harmonie doorstroommogelijkheden naar het opleidingsorkest danwel het korps van Excelsior Zeilberg.

Voor meer info kun je ook bellen: 06-52625495 Lowie Claessens, voorzitter Excelsior Zeilberg.