125 jaar Molen Maria-Antoinette in Zeilberg

Viering 125 jaar Maria-Antoinette in Zeilberg 1893-2018

Op 5 en 6 oktober staat Excelsior Zeilberg stil bij het feit dat hun molen dan 125 jaar in Zeilberg staat.

Op 5 oktober komen de groepen 6,7  en 8 van basisschool Zeilberg naar de molen voor een educatief programma. Ze leren over de werking van de molen, de geschiedenis, krijgen een rondleiding en tot slot gaan ze ook aan de slag met producten gemaakt mbv de molen.

OP 6 oktober is open dag en kan een ieder komen kijken hoe prachtig de molen er bijstaat sinds de grondig renovatie van een paar jaar geleden.

Om 13.30 is er een officieel gebeuren en wordt het feit gevierd in aanwezigheid van de slagwerkgroep en het harmonieorkest.

Daarna is er nog de mogelijkheid om alles te bezichtigen en rond de klok van 16.30 worden de festivteiten afgesloten door een serenade door onze bevriende koren Animato en Vela Monte.

’s avonds is er nog een BBQ voor leden en genodigden om er samen nog eventjes te genieten!